Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn Cookaholics, een gedreven party cateraar. Wij lopen graag voorop en hebben zin in de toekomst. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar diverse medewerkers.

Wil jij werken voor A-merken zoals Rituals, Efteling, Red-Bull, Samsung en nog veel meer? Solliciteer dan op onderstaande functie:

 Commercieel medewerker binnendienst (full-time) 

 

Wij zoeken jou, tenminste als je echt zin hebt in een nieuwe uitdaging. Je hebt de vakkennis welke past bij jouw functie en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je hebt een prettig voorkomen, veel energie en bent sociaal. Wij bieden een prettige werkomgeving, waar je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde. Samen met onze opdrachtgevers haal je alles uit de kast om toffe events te organiseren. Je hoofdwerkzaamheden zijn offertes maken, daarnaast houdt je contact met onze opdrachtgevers, verwerk je de administratie en beantwoord je de telefoon.

Wij bieden een prettige werkomgeving, waar je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Een vrije en collegiale sfeer, een goed salaris en dito voorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie met cv naar Gijs@cookaholics.nl Dan hoor je spoedig van ons!

Cookaholics
Akkerlaan 2
5143 ND Waalwijk
085-2736709