Cookaholics gaat culinair jongleren op Festival Circolo

Het doel van de samenwerking is om Festival Circolo op cultureel én culinair vlak een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

Bistro Food Jugglers by Cookaholics

De keuken van een goed restaurant is net een circuspiste. Trucks, hoogstandjes en poëzie wisselen elkaar op het ronde bord af. Ze komen tot stand door samenwerking, de uitstekende vaardigheden en onderling vertrouwen. De keukenpiste van Festival Circolo wordt bemand door Cookaholics, wereldberoemd in Tilburg en omstreken. Cookaholics wordt gedreven door enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Kortom de juiste combinatie met een cultureel evenement als Festival Circolo.

Bistro Food Jugglers, dat plaats biedt aan zo’n 200 gasten per avond, is gesitueerd in een transparante tent, zo blijf je ook tijdens het eten verbonden met de circussfeer buiten op het terrein. Naast de vaste kaart serveert Food Jugglers wisselende dagschotels. De bistro is er voor festivalbezoekers maar ook voor gasten die in een bijzonder sfeer lekker willen eten. Er zijn ook tal van mogelijkheden voor zakelijke arrangementen.

Bistro Food Jugglers in het Tilburgse Leijpark is geopend tijdens Festival Circolo. Op donderdag 11 oktober vindt een besloten businessnight plaats. De menukaart van Bistro Food Jugglers by Cookaholics staat online en kan er gereserveerd worden via www.festivalcircolo.nl of bel naar 013-543 26 16.

Het festival

Festival Circolo, hét festival voor hedendaags circus, vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 21 oktober voor de eerste keer plaats in het Tilburgse Leijpark. Tijdens dit evenement zijn meer dan 100 korte en langere circusvoorstellingen te zien van internationale gezelschappen en Nederlands talent.

Het menu

In Bistro Foodjugglers kun je heerlijk dineren. We hebben gekozen voor ingrediënten welke allemansvrienden zijn. Het menu is opgebouwd uit diverse voor- hoofd- en nagerechten.

Reserveren

Liever bellen? 06-57054281