Oogenlust

LOCATIEHUUR
Op Domein Oogenlust ontmoeten natuur en beleving elkaar in een waar belevingslandschap. Het landschap herbergt verschillende verhuurlocaties die zich lenen voor diverse buitengewone evenementen.
De locaties worden voorzien van een exclusieve aankleding passend bij jouw evenement.

De Druivenkas is dé locatie voor intiem samenzijn. De kas ademt een informele sfeer en is daarmee uitermate geschikt voor een diner, borrel, trouwceremonie of inspiratiesessie. DeRun huur je voor een productpresentatie, plenair programma of diner voor een groot gezelschap. In deze ‘blackbox’ zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Het GroenKafe is onze nieuwste locatie ín de plantenkas. Deze ruimte heeft een vaste opstelling, je kunt hier terecht voor een borrel, brainstorm, diner of vergadering. Kleinschalig vergaderen of ‘remote werken’ kan ook in de Berk en de Linde, een container in het groen met inspiratie overal om je heen.
Op Domein Oogenlust vind je daarnaast nog de Bosweide, de Boomhut en de Binnentuin, deze grenst aan DeRun en het GroenKafe. Momenteel werken wij aan de bouw van DeGaard, een authentieke veldschuur. Neem contact op voor de mogelijkheden.

LIGGING
Belevingslandschap Domein Oogenlust is gelegen in het Brabantse Eersel, net onder Eindhoven.
Lees meer over Domein Oogenlust.