RKC Waalwijk

Het Mandemakers Stadion biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten. Een feestelijke receptie, een 25 jarig huwelijksfeest of een vrijgezellenavond; wij hebben voor iedere gelegenheid de juiste locatie, met de juiste sfeer!
Samen met onze manager horecazaken gaan wij graag met u in gesprek over uw specifieke wensen. Catering, muziek, entertainment en inrichting worden volledig naar uw wensen ingevuld!
Onze RABO-ruimtes zijn zeer geschikt voor sfeervolle gelegenheden tot 750 personen.

De RABO Businessroom is geschikt voor gezelschappen tot 500 personen. Deze ruimte is zeer geschikt voor (personeels)feesten, diners, grote vergaderingen, workshops, gala’s, congressen en recepties. De ruimte leent zich voor gecombineerde avonden. De RABO Businessroom kan in meerdere segmenten verdeeld worden.

De RABO Lounge is ideaal voor 50-200 personen. Deze luxe ruimte leent zich uitstekend voor recepties, seminars, borrels, workshops, jubilea en koffietafels.

De RABO Huiskamer biedt plaats aan gezelschappen tot 50 personen. Dé perfecte ruimte voor vergadering, seminars en brainstormsessies. U kunt genieten van een uitzicht op het veld en van een intieme plek in het Mandemakers Stadion.