Stella Suites | Boutique Hotel

Geniet van luxe en eigentijds design en bewonder de historische allure van boutique hotel Stella Suites. Uitzonderlijke en persoonlijke gastvrijheid in een monumentaal pand in Goirle, aan de rand van Tilburg.

Over Stella

In 1902 werd opdracht gegeven voor de bouw van een villa die later bekend zou worden als “Huize Stella”. Het huis dat toen nog eigendom was van Pierre van Lisdonk, werd in 1918 gekocht door Frits van Puijenbroek.

Trouwen

Een intieme trouwerij met de mensen die het dichtst bij jullie staan. De prachtige trouwkapel in het Jan van Besouw, waar jullie elkaar het ja-woord geven. Gevolgd door het champagne en het snijden van de taart in de betoverende tuin van Stella Suites. Een intiem en luxe diner in de sfeervolle salon. Het is maar een voorbeeld..

Stella Suites is dé locatie voor jullie receptie of intieme diner. (Een deel van) jullie gasten kunnen verblijven om de volgende ochtend met zijn allen na te genieten. Bij Stella Suites geen standaard draaiboeken, maar alles volgens het idee dat jullie hebben over deze speciale dag. Van de bloemen tot het menu, alles wordt naar wens besproken, eventueel in samenwerking met andere locaties.

Marleen zorgt voor een trouwfeest om nooit te vergeten.

Private lunch/dinner

Je wil een intiem diner (of lunch) met familie, vrienden of collega’s in een rustige omgeving met bijzondere gerechten afgestemd op jullie wensen of dieet? Marleen organiseert speciale private dinners voor mensen die eens iets anders willen dan een restaurant.

Uiteraard geschikt voor speciale gelegenheden maar ook als je een bijzonder menu wenst of een dieet hebt wat bijzondere aandacht verlangt.

Meetings

Creatieve sessie? Directiemeeting? Presentatie? Strategisch weekend? Stella’s Salon is DE plek waar ruimte, rust en inspiratie samenkomen om de volledige focus te hebben op jouw meeting

Stella’s salon heeft een grote board room tafel en een eigen terras voor de broodnodige pauzes, waar je vanaf 6 en tot 12 personen terecht kunt.
Uiteraard beschikt Stella’s salon ook over WiFi, een beamer en voldoende stopcontacten voor laptops of andere apparatuur.

Uiteraard zorgen we ook voor het bijbehorende culinaire feest, zoals een lunch, borrel en/of diner.