Tilburg Trappers

HORECA TILBURG TRAPPERS BIEDT U ONGEKEND VEEL MOGELIJKHEDEN

Voor verschillende verenigingen is het IJssportcentrum Tilburg de thuisbasis. Maar naast schaatsen en ijshockey gebeurt er nog veel meer. Ontdek de mogelijkheden van deze multifunctionele hal in Tilburg.

RUIMTES AFHUREN

Naast een ijsvloer beschikt het IJssportcentrum over meerdere sfeervolle ruimtes. Het horecagedeelte is verdeeld over een aantal ruimtes die afzonderlijk af te huren zijn. Of dit nu voor een vergadering van 10 personen is, een seminar voor 50 personen of een personeelsfeest met 300 gasten, wij richten de ruimte graag voor u in.

De lounge – 120 zitplaatsen
De lounge is ingericht voor de business leden en heeft de juiste ambiance voor een vergadering of bijeenkomst. De tv-schermen zijn te gebruiken voor uw presentatie en uiteraard is er een goede geluidsinstallatie voorhanden.

De “vriendenclub”
De echte sportliefhebber kan terecht in onze “vriendenclub”. U kunt hier de activiteiten op het ijs volgen en tegelijkertijd gezellig napraten met sportvrienden. Dit is een open ruimte en daardoor gehorig. Door de terrasverwarming is er altijd een aangename temperatuur.

Om uw evenement tot in de puntjes af te maken kan Horeca Tilburg Trappers in samenwerking me Cookaholics voor de volledige catering zorgen: van een buffet tot aan het uitserveren van fijne diners. Bovendien verzorgen wij graag een artiest of een band voor de muziek die past bij uw evenement.

VAN BEURS TOT EVENEMENT

Ook buiten het ijsseizoen biedt Horeca Tilburg Trappers ongekende mogelijkheden. De ijshal verandert van april tot september in een prachtige ambiance waar feesten en evenementen georganiseerd kunnen worden. Naast de ruim 2500 zitplaatsen is er een binnenring van 60 bij 30 meter, die geheel naar wens aangekleed kan worden. Ook hier verzorgt Horeca Tilburg Trappers de volledige catering.